Min mand og jeg har bestemt at vi skal begynde at leve en sundere livsstil. Vi fokuserer ikke kun på biodynamisk mad – ligeså om at bevæge sig minimum en halv time hver dag. Min mand og jeg har investeret i en fagbog om fysik og livsglæde og undertegnede er hundrede procent sikker på at vi alle, både store som små, vil tilegne sig meget mere velvære og energi når vi ændrer vores kostvaner.

Vores to børn har fået mulighed for at vælge en sportsaktivitet, som de kan begynde på i næste måned og min bedre halvdel og jeg er begyndt at løbetræne adskellige gange om ugen. Jeg og min mand har mærket en temmelige stor forandring til trods for at vi blot har dyrket motion i en uge. Min mand og jeg er stort set aldrig mere dødtrætte når børnene er blevet puttet og vi har begge utrolig meget mere velvære.

Når det kommer til kostvaner har min mand og jeg ligeledes ændret alle vor vaner totalt. Vi har fraskåret al kulhydrat fra vores kostvaner og investeret i en spritny Spirali hvilket i skrivende stund er gået hen og blevet fast inventar i vor køkken. Køkkeninstrumentet kan tilberede grønne råvarer og rodfrugter, og på denne måde kan min kæreste og jeg nu udbytte pasta med skønne rodfrugter i tynde skiver. Desuden er hele familien startet på at snuppe lidt vitaminpiller hver evig eneste dag, især Omnimin har vist sig at være super godt. Jeg supplerer desuden med Mega B, således at jeg altid er springfuld med vitaminer. Min elskede overvejer nu også at begynde at snuppe lidt Epa-gla Fiskeolie fordi det er meget godt til blodkredsløbet. Som alle andre mænd er han ikke specielt god til at indtage fisk og skaldyr, så derfor tror jeg at det er en super fornuftig ide at indtage ekstra vitamipiller med fiskeolie.

Vores mindste familiemedlem kan ganske enkelt ikke tage del i vor helt nye mad på nuværende tidspunkt. Undertegnede tilbereder næsten alt børnemad selv, dog er det en gang i mellem godt at have en smule i reserve særligt når det skal gå lidt hurtigt eller når vi er ude hos nogle venner. Undertegnede har ind til videre købt Holle Børnemad men min søster har anbefalet at jeg dertil prøver med Ellas Kitchen for at prøve noget andet. Hendes nye barn er totalt glad for det, så undertegnede agter at investere i noget på nettet. Undertegnede kan kun anbefale alle familier at modificere deres liv. En sådan forandring skaber helt sikkert en mere helstøbt husstand.