Mit regnskab og ækonomi oplevede at blive særdeles højnet, på grund af at jeg tidligere på året foretog et lån. Jeg surfede forbi et banner online, og her stod der lån gennem Wandoo . Jeg er opdraget til, at du skal opføre sig varlig, hvorfor jeg clickede ind og dernæst læste nærmere i forhold til låneinstituttet. Hvor det viste sig at fremstå som et forsvarligt lånested hvor renterne er ret forsvarlige. I tiden inden var økonomien hjemme hos mig særdeles uden luft overhovedet, så jeg aldrig nogen sinde besad nogen klejner i slutningen af måneden. Og således opfattede jeg dette som en optimal mulighed at tage et lån hos dem.

Før havde jeg aldrig i livet økonomi til det, jeg længtes efter. Eksempelvis besad jeg stadig en gammel skrammelkasse, min opvaskemaskine var i udu og jeg havde endnu ikke anskaffet mig en iPhone. Derfor følte jeg, at jeg befandt mig som den eneste her omkring, der ikke gik rundt med samtlige af de ting, som vennerne kunne fornøje sig med. Et sikkert forbrugslån var således en udvej, fandt jeg ud af. Jeg opnåede jo såvel et lån, penge og de ting, jeg havde drømt om. Kort fortalt opnåede jeg langt mere livsglæde. Vi har ej noget som budget problemer, som kan fjerne glæden fra et menneske.
I min hverdag er der nu alt det, som jeg før savnede baseret på den nylige lån af finansielle ydelser. Som nævnt ovenfor er lånerenterne ej meget slemme, og det er til at ordne dette forbrugslån for såvel fladskærmen plus opvaskemaskinen foruden, at jeg ikke mangler noget til de faste udgifter. Jeg har desuden budget til at gå i byen med kammeraterne ind imellem som det ser ud nu, grundet at jeg har lånt penge. Men nu skal man selvfølgelig ikke være naive, hvis man vælger hvilken bank, man ønsker at låne penge til forbrug. Jeg er klar over, at du finder en større portion fuskere på nettet, som tager ret betydelige renter, men for mit eget vedkommende er jeg i hvert fald meget godt tilfreds i forhold til dem, jeg har brugt.