Jeg er stor entusiast, når det handler om cykling. Af denne grund er det helt centralt at eje en kvalitets cykel. Jeg vil selv i færd med at bestille ny, og af denne grund kigger jeg på flere herrecykler, damecykler og specielt en Principa cykel. Som sådan er en Raleigh Classic også et vigtigt punkt i mine betragtninger. Fordelen ved herrecykel er egentlig, at de står bag håndlavede aluminiums cykler, som laves her i landet. Jeg er ikke sikker på mange punkter. Dels navnet – skal det ende med en Principa eller måske Raleigh Classic? Og skal jeg finde min nye cykel imellem damecykler eller skal det være herrecykler? Som sådan er det naturligvis mere piget at købe en cykel til damer, og i tillæg ejer damecykler det kardinalpunkt, at det ser naturligt ud hvis man vælger en cykelkurv. Men herrecykler er mere stærke i cykelstellet, plus at man ser et stort overtal af lækre racercykler i cykelbranchen.

Om jeg vil finde min nye, bedste ven blandt damecykler, vil en Raleigh Classic være et virkeligt oplagt valg. F.eks. en Raleigh Classic Lady, der må beskrives som en af de mest klassiske damecykler. Denne cykel virker attraktiv da den er elegant og ikke alt for teknisk indviklet, som fordrer virkelig meget reparation. Denne cykel, Raleigh Classic rummer et stel i lauminium, syv indvendige gear og derudover ”vbremse” fortil + pedalbremse ved baghjulet.

Min anden overvejelse, Principa Cykler må beskrives som en noget anderledes slags damecykler samt herrecykler. En Principa cykel kan nok være en high-tech racercykel. Cykler fra Principa er egentlig et legendarisk cykelbrand fra Danmark i forhold til racercykler + mountainbike. Principa Cykler er kendt for fantastiske køreevner samt lav deplacement.